Skip to main content

Lämmityksen tehoa uusilla tekniikoilla

Putkimaja Oy, Turenki - Hämeenlinna

Lämmitysjärjestelmän vaihto tai vanhan uudistaminen tuo toivottua etua sekä energiakulutukseen että järjestelmän toimintaan. Autamme tekemään oikeita ratkaisuja lämmitysteknisiin ongelmiin. Saat meiltä LVI-ammattilaisen avut ja neuvot, kun harkitset lämmitysremonttia.

Lämpöjohtoremontti

Lämpöjohtoremontti on nykytekniikalla yllättävän vaivaton!

Lämpöjohtoremontti etenee tehtyjen suunnitelmien mukaan:

  1. Maksuton kartoitus
  2. Yksilöllinen ja yksityiskohtainen tarjous
  3. Kirjallisen sopimus
  4. Sopimuksen mukainen asennus
  5. Remontin jälkeinen tarkastus, hyväksyntä ja opastus
Remontissa uusitaan tarpeen mukaan:

  • Lämmönjakoputkisto
  • Patteritermostaatit
  • Patterit
  • Lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys uudisrakennuksiin ja remonttikohteisiin

Vesikiertoinen lattialämmitys on ylivoimaisesti miellyttävin lämmitysmuoto. Uponor tuoteperheessä lattialämmitykseen on panostettu!

Lattialämmityksen asennus

Vesikiertoinen lattialämmitys sopii puu-, parketti-, laminaatti- ja laatta lattioihin sekä kaikkien lämmöntuottojärjestelmien kanssa. Lämmitysenergia voi olla peräisin aurinkolämmöstä, varaavasta sähkölämmityksestä, puu- ja pellettilämmityksestä tai öljylämmityksestä.

Lattialämmityksen säätölaitteet

Lattialämmityksen säätölaitteilla lämmityksen voi viedä aivan uudelle tasolle! Uponor Smatrix Pulse tuo tekniikan kotiisi! Lämmityksen hallinta ei voisi olla helpompaa. Plussana saat pienemmät energiakulut.

Lattialämmitystä harkitessasi, kerromme yksityiskohtaisesti, mikä vaikuttaa hintaan, ja miten asennus kannattaa suorittaa. Jakotukit, lattialämmityspiirit, säätölaitteet ja lämmitettävien neliöiden määrä määrittelevät lopullisen hinnan.  Soita ja pyydä reilu tarjous!

Patteriventtiilien vaihto

Patteriventtiilien kunto kannattaa tarkistaa ajoissa. Mikäli tarvetta ilmenee, huollamme ja kunnostamme toimimattomat patteriventtiilit käyttökuntoon.

Jätä tarjouspyyntö tästä
Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö

Mikä on viikon ensimmäinen päivä?