Skip to main content

Käyttöveden laatu ja toimivuus on putkista kiinni

Putkimaja Oy, Turenki – Hämeenlinna

Putkimaja Oy tarjoaa käyttövesiputkistojen asennukset, saneeraukset ja huoltotyöt Hämeenlinnan seudun pieniin ja isoihin kiinteistöihin.

 

Käyttövesiasioissa ei kannata tinkiä – Huomaamatonkin vesivuoto voi aiheuttaa kosteusvahingon, joka tuhoaa rakenteita ja aiheuttaa terveysriskejä. Suosittelemme käyttövesiputkistojen tarkistamista aika ajoin, erityisesti vanhempien kiinteistöjen osalta.

Mikäli haluat täyden varmuuden nykyisten putkistojen kunnosta, soita meille niin LVI-asentajamme tulevat arvioimaan käyttövesiputkistojen ja vesipisteiden kunnon, ja saat tarkan suunnitelman korjaustoimenpiteistä.

Uponor KOTI -kumppanina saat takuuvarmaa laatua sekä työlle että tarvikkeille. Olemme luotettava kumppanisi kaikessa LVI-urakoinnissa.

Putkiremontin rahoitus

Putkiremontin rahoitus onnistuu kauttamme. Kysy rahoitusratkaisuamme!

Olemme erikoistuneet omakotitalojen käyttövesisaneerauksiin eli putkiremontteihin

Toteutamme rivitalojen linjasaneerauksia

Hanat ja vesikalusteet

Hanoilla ja vesikalusteilla on suuri merkitys käyttöveden toimivuuteen. Vesilaskua voi pienentää nykyaikaisilla vesipisteillä ja kalusteilla – Vanhan WC-istuimen vaihto on kannattavaa vaihtaa parempaan, vuotavien tai muutoin huonokuntoisten hanasekoittajien vaihto on järkipäätös. Saat samalla uutta, käytännöllistä ja kaunista. Vesikalusteiden vaihto tuo tyylikkyyttä koko sisustukseesi!

Vaihdamme hanat ja vesikalusteet uuteen ja kierrätämme vanhat pois!

Jätä tarjouspyyntö tästä
Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö

Mikä on viikon ensimmäinen päivä?